Ποιοι είμαστε / Συνεργάτες

Το Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΠΡΟΟΔΟΣ εδρεύει στην πόλη του Αγρινίου και προσφέρει τις επαγγελματικές του υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Το Κέντρο ΠΡΟΟΔΟΣ ξεκίνησε τη λειτουργία του με την επιθυμία να δομήσει ευτυχισμένα παιδιά, ευτυχισμένους γονείς και ευτυχισμένους επαγγελματίες, διαλέγοντας την καταλληλότερη πάντα επιλογή. Αντιλαμβανόμενο τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα συμβάλλει με τον τρόπο του στην προσωπική πρόοδο. Συνεργάζεται στενά με την εταιρεία Άριστον Computer academy, η όποια δραστηριοποιείται στο χώρο των ψυχομετρικών ΤΕΣΤ εδώ και τρεις δεκαετίες.

Η Διαχειρίστρια του Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. ΚΟΥΤΕΡΗ Β. ΓΕΩΡΓΙΑ, είναι κάτοχος της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Πρόγραμμα ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και στον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ).

Η Φιλοσοφία μας

Κύριο μέλημά μας, αποτελεί η ανάδειξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του συμβουλευόμενου που θα οδηγήσουν στην ορθή εκπαιδευτική, επαγγελματική και προσωπική σταδιοδρομία του. Στόχος μας είναι να λάβει το άτομο, μετά τη διεξαγωγή των εξειδικευμένων ψυχομετρικών ΤΕΣΤ, τις κατευθυντήριες συμβουλές που θα το οδηγήσουν στην άνοδο, στην ΠΡΟΟΔΟ. Βασική προϋπόθεση αποτελεί ο σεβασμός στην προσωπικότητα, στις επιλογές και στις ανάγκες του ατόμου.

Με την έννοια «Συμβουλευόμενος» θεωρείται το άτομο κάθε ηλικίας που αναζητά τη ΠΡΟΟΔΟ.

Η διαδικασία της συμβουλευτικής παρέχεται από υψηλού επιπέδου εξειδικευμένους Συμβούλους. Οι Σύμβουλοι, υπό την καθοδήγηση του συμβουλευόμενου, αναφορικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του και σε ένα κλίμα συνεργασίας, εξάγουν τα συμπεράσματά τους για την καταλληλότερη επιλογή που μπορεί να ακολουθήσει το άτομο για να οδηγηθεί στην επιτυχία.

Φόρμα
Επικοινωνίας

2020

Μιλήστε μας στο 6934 444 640, στείλτε μας το feedback σας ή προτείνετέ μας θέματα που θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένα στον ιστότοπό μας!

Share on